Trouwfeest tijdens de feestdagen

Een trouwfeest tijdens de feestdagen

Bij de meeste koppels is het een van de partners die de vraag stelt gedurende de feestdagen. Wat weinig koppels doen is een trouwfeest houden gedurende de feestdagen. Het lijkt ongewoon maar het is de ideale periode; familie en vrienden zijn bij elkaar, alles is gedecoreerd en iedereen is in de stemming om te vieren.

Unieke datum

De meeste trouwaanzoeken gebeuren in de maand december. De meeste trouwfeesten vinden plaats in de maanden juni en september. Met een huwelijksfeest tijdens de feestdagen heb je alvast een unieke datum vast in een feestelijke periode.

Iedereen is thuis tijdens uw trouwfeest

Wie een trouwfeest geeft in het midden zomer weet dat ze op tijd moeten zijn met uitnodigingen. Veel mensen boeken hun vakantie in deze periode. De periode tijdens de feestdagen spenderen de meeste Belgen en Nederlanders thuis. Houd wel rekening met de datums tussen Kerstmis en Nieuwjaar, veel mensen spenderen deze in intieme kring.

Het weer

In de zomer heb je een grote kans op mooi weer. In de periode rond de feestdagen heb je meer kans op winterse taferelen. Dit kan bijdragen aan een uniekere sfeer van het trouwfeest. Denk aan vuurkorven buiten, kerstbomen langs de tafels, grote kaarsen verspreid door de zaal en unieke foto’s in de sneeuw (als je geluk hebt natuurlijk). 

Prachtig thema voor het trouwfeest

Wil je een trouwfeest dat verrassend is? Dan is deze periode ideaal. Vul bijvoorbeeld de witte bruidsjurk aan met een mooie (imitatie) bontjas. Wil je een ceremonie buiten? Voorzie voor iedereen een mooie witte wollen muts en gebruik vuurkorven om bij te dragen aan de kerstsfeer. Wil je de gasten een cadeautje meegeven als aandenken? Dan kan je dit combineren met de periode van het jaar. Wat dacht je van een aandenken waar dennenappels in verwerkt zijn.

Promoties en kortingen

Gedurende de feestdagen bieden veel winkels en online verdelers speciale acties en kortingen aan. Maak hier zeker gebruik van om mooie deals te sluiten.