Arrangementen

ONZE ARRANGEMENTEN

Gelieve al onze arrangementen minimaal 48 uur van te voren reserveren.
Indien u binnen de 24 uur een reservatie zou willen maken, graag telefonisch contact opnemen 
via +32 (0)12 74 79 01.

HIGH TEA

Gezellig bijkletsen, heerlijk relaxen.

Ook voor een High Tea kunt u terecht bij ons. Tijdens de high tea serveren wij diverse sandwiches belegd met huisgemaakte salades, wraps en een diversiteit aan zoetigheden. De prijs is gebaseerd op een verblijf van maximaal 2,5 uur. Uiteraard kunnen wij de High Tea uitbreiden met een feestelijk glaasje prosecco en/of andere speciale wensen.

Een High Tea bij Onder de Brug is dagelijks te reserveren tijdens openingsuren, met minimaal 2 personen.

Uitzonderlijk op zondagen kan ten laatste om 12.00 uur gereserveerd worden.

Reserveer High Tea
glas thee

HIGH WINE

Genieten van heerlijke hapjes en bijpassende wijnen.

Heerlijk genieten met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s van een proeverij uit ons assortiment kaartwijnen. We serveren drie glazen wijn met bijpassende gerechtjes.  

De High Wine is dagelijks te reserveren tijdens openingsuren, met minimaal 2 personen. Voor andere reserveringsuren kunt u telefonisch contact opnemen via +32 (0)12 74 79 01.

glas rode wijn
Reserveer High Wine

HIGH BEER

Ontdek onze speciaalbieren! De stoere tegenhanger van de al bekende high tea. Perfect om een paar uurtjes te borrelen en kennis te maken met onze speciaal bieren! Tijdens de high beer serveren we drie speciaal bieren naar keuze, een proefglaasje van ons streekbier Oud Strijder en diverse hapjes (o.a. bierbitterballen, nacho’s, miniburger) .

De High Beer is dagelijks te reserveren tijdens openingsuren, met minimaal 2 personen. Voor andere reserveringsuren kunt u telefonisch contact opnemen via +32 (0)12 74 79 01.

glas bier wordt ingeschonken