Events

EVENTS ONDER DE BRUG

Wilt u op een unieke plek uw zakelijke bijeenkomst, trouwfeest of privé feest organiseren. Het glas heffen met uw zakenpartners of collega’s? Onder de Brug is uitermate geschikt als exclusieve event locatie. Alleen al door haar omgeving geeft het uw event een exclusieve uitstraling. De prachtige bunker is een bezienswaardigheid op zich. De industriële structuur van het gebouw, het amfitheater en het terras boven het water maken het plaatje compleet. Het uitzicht vanuit het balkon in de grote zaal en vanuit het terras is fenomenaal, dit gevoel zal u en uw gasten gedurende het feest dan ook niet meer verlaten. De locatie biedt ruimte aan maximaal 900 feestgasten.

Onder de Brug maakt uw event persoonlijk door arrangementen aan te passen aan uw voorkeuren.

AMFITHEATER

Extra troef is ons amfitheater met naastgelegen grasveld: een Open Air-Area die ruimte biedt voor zo'n 3000 gasten. Die zowel kan dienen voor een indrukwekkend ontvangst, uw ceremonie,  een concert of een compleet outdoor Event.

Al met al, deze verborgen parel is gelegen op een uitstekende locatie en is klaar om in te spelen op de zintuigen van uw gasten.

Klik hieronder op het gewenste event voor meer informatie.