Trouwen

TROUWFEEST BIJ ONDER DE BRUG

Droomt u van een trouwfeest op een unieke locatie? Onder de Brug Vroenhoven brengt u in de zevende hemel op de mooiste dag van uw leven. Gelegen in Riemst op vijf minuten van Maastricht onder de, sinds 2010, vernieuwde brug in Vroenhoven. Deze setting garandeert een unieke beleving, een exclusieve locatie en een fenomenaal uitzicht.

Een uniek trouwfeest in Limburg

Ons ruime terras zweeft 25 meter boven het bekende Albertkanaal en biedt een adembenemend uitzicht. Terwijl jullie samen met familie en vrienden genieten van een apertief en de heerlijke gastvrijheid uit Limburg biedt dit de ideale gelegendheid om foto’s te maken. Ook kan dit de mooie setting zijn van een prachtige trouwceremonie.

Binnen beschikken wij over een ruimte die kan worden aangepast aan uw wensen. Droomt u van een intiem diner met enkele genodigden, dan toveren wij deze om tot een oase van gezelligheid. Heeft u liever een trouwfeest waar iedereen op het einde van de avond met honderden staat te dansen? Ook hier hebben wij meerdere mogelijkheden.

Het perfecte begin van uw trouwfeest

Daar blijft het niet bij. U kunt niet alleen beroep doen op onze faciliteiten, ook ons personeel staat klaar om van uw trouwfeest de mooiste dag van uw leven te maken. We bespreken samen de planning van uw trouw, de setting voor de toast, de aankleding van het diner en tenslotte het avondfeest.

Trouwen van A tot Z

Heeft u nog ideëen maar u weet niet hoe u ze klaar kunt krijgen? We beschikken over een team met decennia aan ervaring op gebied van organisatie en events. Zo maken wij samen van uw trouwfeest een topfeest.

Wilt u ons meteen boeken of heeft u nog twijfels? Kom dan langs voor een kennismakingsgesprek. U kunt dan met eigen ogen de locatie van uw trouw aanschouwen. Vervolgens bespreken de plannen en ideeën. Tenslotte ontvangt u enkele dagen later een vrijblijvende offerte met alle informatie over uw trouwfeest.


Uw trouwlocatie bekijken? Boek hier uw afspraak!


Wij garanderen u:

  • Persoonlijk advies en begeleiding op maat voor uw trouwfeest.
  • Een fenomenaal uitzicht op een unieke locatie in Riemst, Limburg.
  • Onze accomodatie en personeel staan exclusief ter uw beschikking.
  • Die heerlijke vriendelijke gastvrijheid waar Limburg bekend voor staat.
  • Een ideale bereikbaarheid. Op een kwartiertje van de E313 afrit 32 Tongeren of de E25 knooppunt Kruisdonk in Maastricht.